13 Haziran 2013 Perşembe

Gezi Parkı Gerçeği, Gezi Parkı Eylemlerinin iç yüzü nedir? Kimler tarafından organize edildi?


Gezi Parkı'ndaki protestocular özgür bir ruhla, sevecenlikle istediklerini ifade edebilirler. 

Fakat 'Gezi Parkı' olayları ülkeyi bölmek isteyenlerin yönlendirmesiyle şiddete dönüştü. Çünkü samimi vatandaşlarımızın eylemlerini kullanmaya çalışan KOMÜNİSTLER VAR. 

Toplulukları yönlendirme kolay değildir. Onun için bu tip hareketlerde hep KOMÜNİSTLER görev alırlar. Tecrübeli KOMÜNİSTLER. Oradaki HALK DA, KENDİNDEN TOPLULUK HAREKET EDİYOR ZANNEDER. Kendinden toplanılıyor zanneder. 

Halk nasıl provoke edilir? İnternetten nasıl haber göndereceksin? Radyolara nasıl haber göndereceksin? Gazetelerde nasıl haber çıkartılması gerekir? Onlar bunun hepsinin çok iyi bilirler. Bunun özel dersi olur. Yani Marksist-Leninist pratikte, bunun eğitimi vardır. Leninist propaganda yöntemleri vardır. 

Mesela bir topluluk, Salonda nasıl yönlendirilir? Sokakta nasıl yönlendirilir? Nasıl provoke edilir? Uzmanlar tarafından yönetilir ama uzman da üzerinde "Ben Uzmanım" diye yazı taşımaz. Halkın arasındadır. Mesela yaşlı bir amca gibi görünebilir, alelade bir genç kız gibi görünebilir, herhangi bir insan gibi görünebilir. Fakat çok ustaca, yerli yerince yerleşip, yönlendirirler. 

Dolayısıyla KOMÜNİSTLERİN YÖNLENDİRMEDİĞİ BÖYLE BİR HAREKET, MÜMKÜN DEĞİLDİR, OLMAZ!

Mesela rastgele halka ateş açıp birini öldürürler, sonra da polis öldürdü derler ve müthiş halkı galeyana getirirler. Veyahut polis arabasının önüne iter onu, sonra da polis ezdi der. Veya polisi, kendine nefsi müdafaya mecbur eder, olay çıkar, "bak polis ne yaptı" der. Yahut asker için aynı şeyi söyleyebilir.

CIA'in de bu konuda yetişmiş 10-20 yıllık ajanları var. Bir operasyon gerektiğinde, hemen buradaki ilgili istasyon, talimatı verir ve hareket devreye başlar. Şuan da da istihbarat örgütlerinin elemanları, uzmanları tarafından olay yönlendiriliyor. Yoksa halkın eline teneke alıp çalmasıyla olmaz. Dağılır onlar zaten. Kim nerede toplanacağını bilemez.

DİKKAT EDERSENİZ, İNTERNETTE KİMİN NEREDE TOPLANACAĞI VS. HEPSİNİN TEK TEK LİSTE OLARAK GÖSTERTİYORLAR. PLANLANDIĞI İÇİN. Bu dikkatli takip edilirse hemen anlaşılır. Hangi topluluğu kimin yönlendireceği, en ince detaylarına kadar planlanır. Mesela nerede, hangi gün provokasyon yapılacak? Provokasyona yönelik, polis muhtemelen ne atak yapacak? Bunlar uzmanlık alanı olan kişiler tarafından belirlenir, yönlendirilir. 

Hükümet kendi gibi düşünmeyen kişilere karşı tavır almamalıdır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder