13 Haziran 2013 Perşembe

Av. Bülent Turan: CHP bugüne kadar milletle omuz omuza her lidere Diktatör demiştir


AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Bülent Turan 13 Haziran 2013 tarihinde CHP'nin Gezi Parkı ile ilgili verdiği Grup Önerisi aleyhine TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı.

Av. Bülent Turan, "Pekmezi güzel olanın sineği Bağdat'tan gelirmiş" diyerek, Mayıs ayında yaşanan gelişmelere dikkat çekti.

AK Parti'nin her olaydan kendi için ders çıkardığını, Muhalefet'in de ders çıkarması gerektiğini, hatta AK Parti'nin son seçimden hemen bir gün sonra, "Oyumuzu nasıl % 51'e çıkartırız" diye toplantı yaptığını fakat CHP'nin % 26 oyla kendini seçimin galibi ilan ettiğini belirtti. 

Polise çirkin ithamlarda bulunan, argo sözler sarfeden, İngilizce twitler atarak Türkiye'yi yurtdışına şikayet eden Milletvekillerini de eleştiren Turan, geçmişte Menderes ve Özal için de CHP'nin diktatör yaftasında bulunduğunu ve CHP'nin milletle omuz omuza yürüyen her lidere diktatör dediğini belirterek, CHP'nin ya diktatörlüğün ne olduğunu bilmediğini ya da sahtekar olduğunu dile getirdi.

Muhalefet'in Mecliste görevini yerine getiremediği için vatandaşlarımızın sokaklara çıktığını dile getiren Turan, CHP'nin hatalarıyla yüzsüzleşmesini bırakıp, hatalarıyla yüzleşmesini ve olayları şiddetlendirmekten vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder